Wat Is Shortlease

Gepubliceerd nov. 12, 22
6 min read

Shortlease – Snel En Voordelig

Het komt gelukkig zelden voor maar het zal je maar gebeuren dat je strandt door technische uitval of schade. Weet dan dat je 7 dagen in de week en 24 uur per dag kunt rekenen op onze goed georganiseerde pechhulp. Waar ook in Nederland of in bijna geheel Europa (kijk hier voor de toegestane landen en uitgebreide uitleg).

In je eigen auto of als het niet anders kan in een vervangende auto. Indien je voor een auto van Supershortlease kiest, brengen wij de auto graag bij je voor de deur. In principe op elke adres in Nederland, zowel zakelijk als privé. Indien nodig komen wij de auto weer ophalen wanneer je deze afmeld.

btw per rit voor tegemoetkoming in de kosten. Je kunt ervoor kiezen om een contract af te sluiten inclusief brandstof. De berijder ontvangt dan een tankpas en wij regelen de volledige administratieve afhandeling. De werkelijk gemaakte kosten worden achteraf per kwartaal verrekend met de maandelijkse voorschotten die wij met je zijn overeengekomen.

Shortlease - Autoverhuur

Zakelijke Lease Korter Dan 2 JaarZakelijke Leasevormen

Je kunt de shortleaseauto in de winterperiode laten voorzien van winterbanden. Afhankelijk van het jaarkilometrage kost een set winterbanden vanaf € 65,- excl. btw per maand extra gedurende de periode dat de banden onder de auto zitten (minimaal 3 maanden). Van je auto een rijdend visitekaartje maken? Wij kunnen niet alleen zorg dragen voor de juiste auto maar desgewenst deze ook laten bestickeren in je eigen huisstijl.

Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze verhuurorganisatie kunnen wij waar ook in Nederland auto’s leveren. In de regio van onze vestigingen doen we dat zelf. Daarbuiten vragen we onze collega’s in het INQAR-netwerk je van dienst te zijn. Kijk hiervoor op . Laat je gerust adviseren door ons.

Supershortlease is de Shortlease aanbieder in Leiden. Wij zijn gevestigd op Pesthuislaan 8 in Leiden - alles over shortlease. Shortlease is interessant als aanvulling op het vaste wagenpark en voor tijdelijke arbeidsovereenkomsten en proefperiode buitendienstmedewerkers. Shortlease is erg flexibel en na 1 maand al dagelijks opzegbaar. Wanneer je kiest voor een shortlease contract in Leiden kun je een keuze maken via onze website.

Shortlease Contract

Wij hebben een ruime keuze voor iedereen die wilt shortleasen zowel mogelijk voor privé als zakelijk en altijd een shortlease auto beschikbaar. U kunt de aanvraag online afronden en nadat er een creditcheck heeft plaats gevonden sturen wij u een contract toe. Nadat wij deze getekend retour hebben ontvangen, wordt de auto voor je klaargezet, dit kan eventueel allemaal binnen 1 dag.

In talrijke situaties biedt een shortlease auto uitkomst bijvoorbeeld als voorloopauto, voor zelfstandige ondernemers, starters zonder jaarrekening of als aanvulling op het vaste wagenpark en voor tijdelijke arbeidsovereenkomsten of proefperiode van buitendienstmedewerkers. Shortlease laat je optimaal profiteren van de voordelen van een leaseauto, maar dan zonder de financiële risico’s. De leaseperiode kan vooraf worden overeengekomen maar is niet noodzakelijk.

Na 1 maand kan je zonder problemen de auto weer inleveren. Supershortlease is de specialist op het gebied van shortlease en kan daardoor zeer aantrekkelijke tarieven combineren met uitstekende kwaliteit en voorwaarden. Voor uitleg over hoe shortlease werkt bij ons, klik hier. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem persoonlijk contact met ons op - Shortlease: wanneer je tijdelijk een auto nodig hebt.

Flexibel Leasen? Bekijk Onze Mobiliteitsoplossingen

Voor onze trip in Wales hadden we vanuit Manchester een auto gehuurd. Aan de balie duidelijk vermeld dat we geen verzekering nodig hadden en na het verlof werd er een bedrag via onze kredietkaart aangerekend. Na contactname werd ons een factuur doorgemaild dat door ons ondertekend was waar ook plots een som op stond die zelfs niet overeen kwam met het bedrag ( in de negatieve zin) dat via onze kredietkaart is afgenomen.

De auto voldeed aan alle verwachtingen - Shortlease als private lease. Betrouwbaarheid .

Supershortlease is de shortlease specialist door heel Nederland. Met kort leasen ben je altijd flexibel en heb je geen langlopend contract. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Op zoek naar een specifieke auto of oplossing? Geen probleem, wij denken graag met je mee.

Shortlease: Wat Is Het En Hoe Werkt Het?

Na akkoord van de offerte hebben we een aantal documenten van je nodig. Op basis hiervan wordt de kredietcheck uitgevoerd. De mogelijkheid bestaat dat we aanvullende (financiële) informatie opvragen indien bovenstaande niet voldoende is voor een akkoord. Verder dient er voor aanvang van het contract een borg van minimaal één maand (maximaal twee maanden) en één leasemaand vooruit betaald zijn. Short Lease (prive/zakelijk).

Bij particuliere shortlease dient deze met Ideal of bankoverschrijving voldaan te worden. Een auto shortleasen bij Supershortlease betekent dat je: niet vastzit aan een langlopend contract. Na één maand is je auto dagelijks opzegbaar; een contract ontvangt zonder addertjes onder het gras. Van groene kaart tot vervangend vervoer. Behalve de brandstof, is alles inclusief; kunt kiezen uit een wagenpark met meer dan 1000 auto’s en meer dan twintig automerken; kunt rijden in bijna alle landen binnen Europa; een shortlease auto ontvangt die in de meeste gevallen niet ouder is dan één jaar; jouw auto nog beter bij jouw merk of organisatie kunt laten passen door hem te laten bestickeren; kunt kiezen uit aantrekkelijke opties zoals een haal- en brengservice, brandstofpas of winterbanden.

Flexibel Leasen? Bekijk Onze MobiliteitsoplossingenZzp'er; Prive Of Zakelijke Lease

Bij Supershortlease shortlease jij de auto voor ieder moment (Wat is shortlease). De ene dag rijden om je klanten te bezoeken, de andere dag met je beste vriend naar de Ardennen voor een weekend mountainbiken. Een shortlease auto is niet zomaar een auto. Hij moet voorzien zijn van alle gemakken en passen bij jouw leven - ZZP'er; Prive of zakelijke lease.

Shortleasedirect - Shortlease, Scherp Geprijsd

Niet vastzitten aan een jaarcontract maar elke dag kunnen opzeggen. Dat is de kracht van kort leasen bij Supershortlease. Kort een betrouwbare auto leasen? Voor je werk naar die nieuwe opdrachtgever? Wat je ook doet, een shortlease auto is altijd het antwoord. Niet alleen stoere personenauto’s voor organisaties met tijdelijke contracten, ook voor bedrijven met seizoenspieken of startende ondernemers.

  • Waarom leasen en niet kopen?
  • Wat moet je verdienen om een auto te leasen?
  • Kan je auto leasen zonder rente?
  • Hoe werkt 2e hands auto leasen?
  • Welke auto kan ik leasen voor 100 euro?

Met de zekerheid van Supershortlease kom je alleen voor de leuke verrassingen te staan bij het kort leasen van een shortlease auto. Kiezen voor een shortlease auto die bij jouw levensstijl en je werk past. Ook ideaal voor start-ups en ZZP’ers. Je kunt volledig off-balance beschikken over een auto. Auto’s worden compleet uitgerust en verzekerd.

Zzp'er; Prive Of Zakelijke LeaseShortlease: Tijdelijk Een Auto Leasen

Van stadsauto tot premium model (Wat is shortlease). Waar je ook heen gaat, je reis begint bij Supershortlease. Bij het kort leasen van een shortlease auto die bij je past hoort een service die bij je past. Daarom denken we graag met je mee. Op zoek naar een bepaald merk? Of zou je meer willen weten over je mogelijkheden met jouw budget? Wat je vraag ook is, onze vakbekwame medewerkers helpen je graag.

Shortlease Jouw Auto  • Shortlease Hyundai
  • Shortlease Kia
  • Shortlease Mercedes-Benz
  • Shortlease Opel
  • Shortlease Peugeot

Ben jij een werkgever die een auto zoekt voor z’n medewerker, een ZZP’er of ben je een expat? Bekijk ook eens ons assortiment bedrijfswagens. Het avontuur wacht op je. Shortlease - Flexibele contracten. Goedkoopste autolease prive en zakelijk. Waar ben jij? .

Navigation

Home

Latest Posts

Een Woning In Het Buitenland?

Published Jan 03, 23
6 min read